Tg Jiu, iunie 2014, un oras care merita filmat din aer, un oras cu istorie, un oras unde Cristina & Sorin si-a alaturat destinele. Era prima nunta la care foloseam noua drona Dji Phantom 2 cu noul sistem de stabilizare. In fiecare an incercam sa aducem ceva nou in filmarile pe care noi la facem, 2014 fiind anul in care am folosit destul de mult filmarile aeriene.

Acum revenim la Cristina & Sorin care ne-au angajat sa descriem in cuvintele noastre nunta lor, Cel mai important cred ca este faptul ca reusit sa expirmam in imagini distractia din ziua nuntii si legatura dintre cei doi oameni care se iubesc la nebunie, pana la urma pentru asta suntem platiti …nu ?:)

In clipul de mai sus puteti vedea ca face o macara la o nunta, o drona si multa creativitate, iti perimite sa vezi toata nunta din alta perspectiva, sa poti vedea un ring de dans de la inaltime, (prin intermediul unei macarele) sa vezi mirii cum danseaza si toata lumea uitandu-se la ei. Drona a fost perfecta pentru apusul de soare si cadrele cu locatia care era pe malul Jiului. Sorin(mirele) era asa stresat de sedinta foto si nu stia cum sa scape, la final a zis ca a fost o experienta de neuitat pentru el, nu se gandea ca va fi asa de fun o sedinta alaturi de noi.

A fost o nunta asa cum ne asteptam, am avut parte de o nunta reusita, toata echipa era multumita de imaginile culese de la nunta, acum urmeaza sa vedem si rezultatul. Cristina & Sorin multumim pentru alegerea voastra.

Locatie : Tg Jiu
Photography: Mihela Mirea/Alexandra Goia      www,justsayyes.ro
Videography : Stefan Mirea/Octavian Graur
Edit: Stefan Mirea
Make-up Artist :Alina Popa
Band :Daniel’s Band
Rochia : Pronovias Barcelona
Costumul:Cavaliere

Locatie : Anna Events